Din leverandør af træpiller på hele Sjælland, Lolland – Falster og brofaste øer.

PowerPlus træpiller

PowerPlus er en patenteret proces med naturlige olier, der ligger som en tynd beskyttelsesfilm over træpillen, så den bliver stærkere og mere stabil, det giver 95% mindre smuld i siloen.

Forædling sker ved aflæsning.

PowerPlus bliver sprayet direkte på træpillen ved aflæsning i siloen. Bilen der leverer er specielt udstyret til levering af German Pellets PowerPlus.

PowerPlus styrker træpillen, så der kommer mindre smuld.

Billedet til venstre er ved indblæsning af normale træpiller, til højre ved indblæsning af German Pellets PowerPlus. Der kommer meget mindre støv og endeligt 95% mindre smuld i stakken efter indblæsning i siloen.

Flow egenskaber forbedres. Bunken til venstre er almindelige træpiller og til højre er træpillen tilsat PowerPlus. Bunken til højre er meget lavere, da PowerPlus forbedre træpillens flow egenskaber. Det betyder at siloen nemmere kan tømmes og at træpillerne vil komme mere jævnt ind i fyret og i sidste ende vil dette betyde en bedre udnyttelse af den energi der er i træpillen.

PowerPlus additiv. PowerPlus er en patenteret sammensætning af olie, som sprayes på træpillen med 0,8 ml PowerPlus pr kg træpiller. Der kommer en tynd beskyttelsesfilm på 0,00015 mm uden på træpillen, det er 30 gange tyndere end almindelig husholdningsalufolie. Det er dog nok til kraftigt at forbedre træpillens egenskaber.