Din leverandør af træpiller på hele Sjælland, Lolland – Falster og brofaste øer.

Leverings betingelser for QTM træpiller

 

Quistgaard Transport & Montering/QTM træpiller levere træpiller, briketter, smuld og spåner på paller og træpiller blæst ind på Sjælland, Lolland og Falster samt brofaste øer.

Levering til Fyn og Jylland kan ske ved aftale per telefon / mail, der vil blive givet en pris ud fra oplyste mængde og leverings sted.

Quistgaard Transport & Montering/QTM træpiller tilbyder fri fragt på alle varerne på hjemmesiden.

Leveringstiden for pallevarer 5 til 8 hverdage.

 

Pallevarer

 

Pallevarerne bliver leveret med lastbil med læssebagsmæk/el pallevogn. Vi kan også tilbyde levering med mobiltruck. Pallerne vil som hovedregel blive leveret på et aftalt sted med kunden.

Ønskes leveringen / aflæsning andet sted end ved fortovskant, det vil sige på privat område gør vi opmærksom på at det er helt op til chaufførens afgørelse om det er rimeligt, muligt og forsvarligt at levere det ønskede sted.

Ved levering på privat område vil evt. skader på matriklen være Quistgaard Transport & Montering/QTM træpiller uvedkommende.

Quistgaard Transport & Montering/QTM træpiller fralægger sig ethvert ansvar for skader på belægning, græs med mere.

For at en levering kan finde sted skal vejen til aflæsningsstedet være kørefast for 3-akslede lastbiler -frihøjde på minimum 4 meter, ingen udhængende grene som skraber op ad lastbilens sider – minimum 3 meter fri vejbredde. Dog kræver mobiltrucken kun 2,5 meter i bredden og 2,6 meter i højden. Kunden er altid velkommen til at kontakte Quistgaard Transport & Montering/QTM træpiller ved tvivl om adgangsforhold.

Pallevarer, træpiller i sække, briketter og spåner er emballeret med et lag plastic folie og er umiddelbart vandafvisende, de kan modstå let støvregn. Emballagen kan ikke modstå voldsom nedbør eller nedbør i en længere periode og varerne skal derfor opbevares indendørs hurtigst muligt efter modtagelse. Hvis varerne har stået udendørs i mere end 24 timer efter modtagelsen og der i denne periode har været nedbør, som har medført at varerne er blevet fugtige/våde hæfter kunden selv for de skader dette måtte medføre.

Såfremt det ikke er muligt for chaufføren at aflevere varen på grund af f.eks. låste døre, afspærring, manglende tilgængelighed eller lignende, og chaufføren derfor må tage varen med igen for returnering eller senere levering, kan kunden blive opkrævet ca. 600,00 kr. pr. tons eller palle, inkl. moms til dækning af omkostningerne.

Levering af varen anses for sket, når chaufføren har leveret / forsøgt at aflevere varen på leveringsadressen, der gives ikke kvittering for modtagelse.

Træpiller blæst ind

 

Leveringstid for træpiller blæst indtil 7 hverdage.

Vi levere træpiller blæst ind med egen tysk siloblæsebil, bilen blæser træpillerne ind ved hjælp af kompressor derved lavt indblæsningstryk, helt ned til 0,2 bar. Siloblæsebilen er udstyret med coatet/glatte plastic slanger som beskytter træpillerne under indblæsningen. Derudover sprayes der power plus olie på under indblæsningen se fordelene her…. link til bilen

Træpiller til indblæsning kan bestilles med eller uden power plus olie, derudover kan vi tilbyde retursug se link her.

I højsæsonen kan forekomme længere leveringstid, bestil gerne i god tid.

For at en levering kan finde sted skal vejen til aflæsningsstedet være kørefast for 3-akslede lastbiler -frihøjde på minimum 4 meter, ingen udhængende grene som skraber op ad lastbilens sider – minimum 3 meter fri vejbredde. Kunden er altid velkommen til at kontakte Quistgaard Transport & Montering/QTM træpiller ved tvivl om adgangsforhold.

Kunden skal oplyse om hvilken type silo, slangelængde, kobling og præcise indblæsningsforhold.

Fyret skal være slukket under indblæsning.

Siloblæsebilen er udstyret med vægt-det betyder vi kan fylde siloen hvis kunden ønsker det og evt restbeløb for træpiller indbetales/udbetales efter påfyldning. Faktura fremsendes per mail med præcis antal indblæste tons træpiller.

Såfremt det ikke er muligt for chaufføren at aflevere varen på grund af f.eks. låste døre, afspærring, manglende tilgængelighed eller lignende, og chaufføren derfor må tage varen med igen for returnering eller senere levering, kan kunden blive opkrævet ca. 600,00 kr. pr. tons inkl. moms til dækning af omkostningerne.

Levering af varen anses for sket, når chaufføren har leveret / forsøgt at aflevere varerne på leveringsadressen.